HP kortingscodes 2018

Sta je op het punt om een nieuwe HP computer of laptop te kopen. 10% extra korting met hp kortingscode. ► Actuele HP kortingscodes en kortingsactie 2018 HIER Het mooie van HP is dat ze altijd wel een mooie promotieactie hebben lopen

Monday

Nieuwe Dell XPS 15 laptop verschijnen online

Specificaties nieuwe Dell XPS laptop 15 verschijnen online

De eerste specificaties van de refresh van Dells XPS 15-laptops. Er komen configuraties met Core i5- en Core i7-processors uit Intels nieuwe Ivy Bridge-lijn. De schermen zijn met de 1920x1080-resolutie.

In de aanloop naar de introductie van Intels Ivy Bridge-generatie van processors, duiken steeds meer details op van nieuwe notebooks van fabrikanten.

De Dell XPS L521X krijgt een mat 15,6"-scherm met resolutie van 1920x1080 en de maximale hoeveelheid ram is 8GB. Optioneel wordt het model uitgerust met een x5 blu-ray-combodrive, terwijl de maximale opslaghoeveelheid 1TB is. Er kan echter ook voor een sata600-ssd met maximale opslaggrootte van 512GB gekozen worden. De specificaties duiden er verder op dat er tevens voor een additionele msata-ssd van 32GB tot en met 256GB gekozen zal kunnen worden.

De keuze wat betreft processor zal bestaan uit de Core i5-3210M-dualcore, met kloksnelheid van 2,5GHz  en Turbo Boost naar 3,1GHz, of de i7-3612QM-quadcore, die standaard op 2,1GHz loopt en eveneens een Turbo naar 3,1GHz biedt. Daarnaast levert Dell de systemen volgens het weblog met een grafische kaart die over 1GB of 2GB videogeheugen beschikt, maar om welke kaarten het gaat is nog niet bekend. Ook is niet bekend of Dell veranderingen aan het design doorvoert en wanneer de systemen moeten verschijnen.

P.S. Je kunt bij alle Dell computers zelf bepalen hoe je computer eruit ziet, van de grootte van de harddisk tot aan het schermformaat. De tweede generatie Intel® Core™ processorfamilie? Dat is natuurlijk de slimste keuze van allemaal. Er is natuurlijk heel veel mogelijk, maar het kiezen wordt een stuk eenvoudiger met behulp van de Dell Configuratie interface.

http://laptopsxps.blogspot.com/

Lees verder over Nieuwe Dell XPS 15 laptop verschijnen online