HP kortingscodes 2018

Sta je op het punt om een nieuwe HP computer of laptop te kopen. 10% extra korting met hp kortingscode. ► Actuele HP kortingscodes en kortingsactie 2018 HIER Het mooie van HP is dat ze altijd wel een mooie promotieactie hebben lopen

Friday

Dell XPS 14 Ultrabook review, technische specificatie, prijzen, waardebonnen

de Dell XPS 14 is een Ultrabook

een ultrabook van de hogere klasse.
===============================
De Ultrabook klasse van notebooks groeit.
De XPS 14 gaat de eisen van Intel en kunnen dus officieel worden genoemd Ultrabook.
De slanke hoogte van 20,8 mm (0,82 inch) en een moderne Intel Core i7-3517U Ivy Bridge dual-core processor draait op 1,9 GHz zijn twee van de belangrijkste componenten.
egelijkertijd Dell ook gemonteerde kleinere XPS 13 Ultrabookmet nieuwe hardware, terwijl de hogere native resolutie van 1600x900 pixelsvan de grotere 14-inch broer is een bonuspunt tegen de kleinere model.

Een ander verschil is de speciale middenklasse grafische kaart Nvidia GeForce GT 630MDie treedt in werking wanneer nodig.
Dankzij de geautomatiseerde grafische switching Optimus-technologie, volgens Dell een batterij looptijd van 11 uur mogelijk moet zijn.
Andere onderdelen van onze test-eenheid zijn 8 GB DDR3 geheugen en een 512 GB solid state drive (SSD) gemaakt door Samsung.


Minpunten:

Het heeft een scherm met een betere verticale kijkhoeken (en IPS scherm zou ideaal zijn) en een paar verfijning te strijken vervelende kleine bruikbaarheid kwesties, zoals de dynamische contrast kwestie en de onbetrouwbare slaapstand zijn - het kan een USB-poort ook gebruiken op zijn recht kant. Duwen deze kwesties aan de kant, we de bouwkwaliteit van het toestel wilt, de input devices zijn comfortabel in gebruik en de prestaties was snel. Het is een laptop die goede draagbaarheid biedt samen met dat de prestaties en het opnemen van een Gigabit Ethernet-poort en TPM maken het tot een prima keuze voor zakelijke gebruikers (glanzend scherm niettegenstaande). Het is niet een must-have Ultrabook, maar als je in de markt voor een goede mobiliteit en prestaties (vooral voor 3D graphics), dan check it out.

Dell XPS 14 Ultrabook(L421x): meer Informatie, review, technische specificatie, prijzen en nog meer
Lees verder over Dell XPS 14 Ultrabook review, technische specificatie, prijzen, waardebonnen