HP kortingscodes 2018

Sta je op het punt om een nieuwe HP computer of laptop te kopen. 10% extra korting met hp kortingscode. ► Actuele HP kortingscodes en kortingsactie 2018 HIER Het mooie van HP is dat ze altijd wel een mooie promotieactie hebben lopen

Friday

Dell kortingscodes t/m 18 september

Dell discount coupons Wekelijks geeft Dell kortingscodes uit voor online korting op jouw aankoop bij Dell webwinkel. Dell kortingscodes t/m 18 september 2013. Nu op alle Inspiron 15R & 17R laptops met grote 1TB harde schijf €50 voordeel en nog meer. Dell Alienware VIP korting.
Lees verder over Dell kortingscodes t/m 18 september

Dell wint goedkeuring van de aandeelhouders voor de buyout. Dell NIEUWS

Het duurde meer dan een jaar van strijd , maar Dell Inc CEO Michael Dell op donderdag landde de buy-out deal is hij op zoek naar - een deal die zal hem laten gaan herbouwen van de worstelende computer bedrijf dat hij 29 jaar geleden opgericht.
Dell om meer te investeren op pc's , tablets na 25000000000 $ buy-out overwinning.
New York Times Dell om meer te investeren op pc's , tablets na 25000000000 $ buy-out overwinning Reuters Het bedrijf is van plan om te investeren in de personal computer en tablet markten , in de uitbreiding van verkoop dekking , en in het kweken van zijn distributienetwerk , oprichter en Chief Executive Michael Dell zei in een conference call na de stemming aandeelhouders .
Michael Dell heeft betoogd dat opknappen van zijn bedrijf in een leverancier van enterprise computing- diensten in de vorm van IBM is een complexe onderneming best uitgevoerd buiten de schijnwerpers van de publieke markten .
"Zodra de deal is voltooid , kunnen ze doorstromen en sluit een aantal van de grote infrastructurele deals die ze aan heb gewerkt . Ik denk er is al een beetje een pauze , " zei Cross Research analist Shannon Cross .
Dell rapporteerde een 72 procent dia in kwartaalcijfers vorige maand , als gevolg van prijsverlagingen bedoeld om nerveuze klanten en speerpunt een uitstapje te kalmeren in de zakelijke markt .
Het blijft te bezien of Dell haar storage , netwerken en software portfolio's kunnen bouwen om wedijveren met Hewlett Packard Co en anderen . Sommige analisten denken dat het misschien te laat , omdat een grote strook van de zakelijke markt is opgesteld door IBM en HP vergrendeld.

Dell om meer te investeren op pc's , tablets na 25000000000 $ buy-out overwinning The company Dell plans to invest in the personal computer and tablet markets,


Lees verder over Dell wint goedkeuring van de aandeelhouders voor de buyout. Dell NIEUWS